Lidhje

Intervistë me Z. Kreshnik Çollaku,  zv/Ambasador i Shqipërisë në SHBA


Marrëdhëniet e bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara vazhduan edhe këtë vit të jenë të ngushta dhe ne do të flasim sonte për këtë temë me zotin Kreshnik Çollaku, zëvendës ambasador i Shqipërisë në Uashington. Mirëmbrëma zoti Çollaku, mirë se erdhët në studio.

XS
SM
MD
LG