Lidhje

Trashëgimia kulturore e fetare në Kosovë


Ministri i Kulturës në qeverinë e Kosovës, Valton Beqiri thotë se çështja e trashëgimisë kulturore e fetare në Kosovë do të rregullohet me ligje të posaçme që do të sigurojnë mbrojtjen e plotë të saj. Në një bisedë për Zërin e Amerikës, ai tha se kjo trashëgimi i përket të gjithë qytetarëve pa dallim dhe nuk mund të ndahet në bazë të komuniteteve.

XS
SM
MD
LG