Lidhje

EULEX: Kosova ka vetëm një sistem gjyqësor


Në Kosovë, autoritetet e EULEX-it dhe të qeverisë së vendit, thanë se të gjitha gjykatat veprojnë në kuadër të një sistemi të vetëm gjyqësorë. Komentet e tyre pasuan njoftimet se zyrtarët e drejtësisë së Serbisë kanë emëruar gjykatës dhe prokurorë edhe për gjykatat ne veriun e Mitrovicës, skenë e kundërshtimeve më të ashpra ndaj pavarësisë së Kosovës.

XS
SM
MD
LG