Lidhje

Presidenti Topi viziton zonat e përmbytura


Komuna e Dajçit dhe ajo e Anës së Malit, në rrethin e Shkodrës, janë shpallur zona të evakuimit, për shkak të rrezikshmërisë së lartë nga përmbytjet. Presidenti Bamir Topi ishte sot në zonat e përmbytura në Komunën e Dajçit, ku përsëriti thirrjen për evakuimin e shpejtë të popullatës dhe shpëtimin e jetës dhe pasurisë së banorëve.

XS
SM
MD
LG