Lidhje

Intervistë me inxhinjerin Karlo Kamsi

  • Pëllumb Sulo
  • Shkodër

Permbytjet e ketij fillimviti ne zonat fushore te Shkodres ishin te permasave te medha. Rreth 12 mije hektare toke u mbuluan nga vershimi i ujrave dhe bashke me to, edhe me shume se 2500 banesa. Me shume se 6 mije persona u detyruan te evakuohen nga zonat e permbytura duke lene prapa deme te medha materiale. Ne nje interviste me korrespondentin e Zerit te Amerikes Pellumb Sulo, inxhinjer Karlo Kamsi, me nje pervoje mese 50 vjeçare ne ne fushen e projektimit dhe mbrojtjes nga ujrat në zonën e Nenshkodres, thote se permbytjet masive te ketij fillimviti diktojne nevojen e rishikimit te gjithe sistemit te mbrojtjes dhe atij te argjinaturave ne ultesiren e Shkodres.

XS
SM
MD
LG