Lidhje

Studjuesit vëzhgojnë me kujdes marrëdhëniet Shqipëri-BE


Marrëdhëniet e Shqipërisë me Bashkimin Europian po vëzhgohen me kujdes nga studiuesit dhe qarqet politike tani që Tirana zyrtare është duke plotësuar pyetësorin e anëtarësimit me të drejta të plota. Ekspertët mendojne se standartet europiane të anëtaresimit mund të arrihen vetëm me reforma të vërteta dhe të frytshme për vetë qytetarët dhe institucionet shqiptare.


XS
SM
MD
LG