Lidhje

Kushte të rënda dhe shqetësuese në burgjet e Maqedonisë


Gjendja ne burgun e Idrizoves, pranë Shkupit sipas zyrtarëve maqedonas dhe të Bashkimit Evropian është shumë e rëndë. Megjithë rekomandimet e Këshillit të Evropës dhe organizatave per te drejtat e njeriut, Maqedonia nuk ka bere reforma as për permiresimin e gjendjes ne kete burg, me i madhi ne vend. Ambasadori i Bashkimit Evropian në Shkup përsëriti kërkesën për plotësimin e standardeve për të drejtat e njeriut.

XS
SM
MD
LG