Lidhje

Me Inspektorin e Përgjithshëm të Inspektoratit për Deklarimin e Pasurisë

  • Laura Konda

Me Inspektorin e Përgjithshëm të Inspektoratit për Deklarimin e Pasurisë

Një nga insitucionet e pavarura i krijuar për të luftuar korrupsionin në Shqipëri, është Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive. Në studion e Ditarit ishte i ftuar Inspektori i Përgjithshëm i këtij institucioni, Adriatik Llalla.

XS
SM
MD
LG