Lidhje

Alarmi i zjarrit ndërpret emisionet - 2002-01-08


Të dashur dëgjues, ju kërkojmë ndjesë për ndërprerjen e emisionit tonë të orës 18:00. Ndërprerja u shkaktua nga një zjarr i vogël që ra në një pjesë të ndërtesës së Zërit të Amerikës gjatë kohës së transmetimit. Ndërtesa u evakuua përkohësisht dhe emisionet në të gjitha gjuhët u ndërprenë. Ne do të përpiqemi të ritransmetojmë disa nga materialet që ju nuk mundët të ndiqni në emisionin e orës 18:00.

XS
SM
MD
LG