Lidhje

Shqipëria, mund të lidhet me rrjetin evropian të hekurudhave (23 janar) - 2002-01-23


Drejtues të hekurudhave shqiptare bënë të ditur për Zërin e Amerikës se Shqipërisë, sapo i është dhënë leja nga organizmat ndërkombëtare për të rifilluar transportin hekurudhor me rrjetin evropian. Dhjetorin e kaluar stacioni i fundit hekurudhor në veri të Shqipërisë, ai i Bajzës, u rikonstruktua dhe mendohet që përfshirja e hekurudhave shqiptare në rrjetin evropian të transportit do të jetë një ndihmë e madhe për ekonominë e Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG