Lidhje

Majko: korrupsioni dhe trafikët - sfidat kryesore (23 shkurt) - 2002-02-23


Lufta kundër korrupsionit dhe trafikëve të paligjshëm në Shqipëri do të jetë një sfidë kryesore edhe për qeverinë e re të zotit Majko. Por, opozita dhe analistët shprehin mosbesimin e tyre për rezultate të shpejta në këtë fushë. Ata thonë se bashkëpunimi midis trafikantëve dhe zyrtarëve po bëhet gjithnjë e më i fuqishëm.

XS
SM
MD
LG