Lidhje

Prishtinë: Michael Steiner, edhe sot bisedime me partitë (25 shkurt) - 2002-02-25


Shefi i ri misionit të Kombeve të Bashkuara, Michael Steiner, pritet që edhe sot të vazhdojë bisedimet me përfaqësuesit kryesorë të partive politike për arritjen e një marrëveshjeje e cila do të mundësonte krijimin e institucioneve vetëqeverisëse. Bisedimet e dy ditëve më parë, sipas deklaratave të autoriteteve ndërkombëtare dhe atyre vendore, kanë shënuar përparim. Autoritetet thonë se së shpejti pritet zgjidhja e kësaj çështjeje.

XS
SM
MD
LG