Lidhje

Operacion kundër trafikut të paligjshëm - 2002-08-19


Drejtori i përgjithshëm i policisë shqiptare, Bilbil Mema, është pezulluar me urdhër të ministrit të rendit Luan Rama i cili i ka kërkuar kryeministrit lirimin e tij nga puna. Ky vendim vjen pas një operacioni të gjerë kundër trafikut të qenieve njerzore ndërmarrë nga policia shqiptare në jug të vendit. Sipas një njoftimi zyrtar motivacioni për largimin e zotit Mema është paaftësi në lidhje me funksionimin dhe rezultatet në drejtimin e policisë së shtetit.

XS
SM
MD
LG