Lidhje

Kakavijë: fillon të lehtësohet qarkullimi drejt Greqisë - 2002-08-21


Në pikën kufitare të Kakavijës nisi të lehtësohet sot qarkullimi drejt Greqisë. Sipas konsullit shqiptar në Janinë, Ilirian Zhupa, autoritetet greke trefishuan personelin, si dhe shtuan infrastrukturën kompjuterike në kufi. Ndërkaq deri rreth orës 14:00 ekipi mjekësor shqiptar u kishte ardhur në ndihmë rreth 50 emigrantëve që paraqisnin probleme me shëndetin.

XS
SM
MD
LG