Lidhje

Mal i Zi: Reagime ndaj ligjit për mediat dhe zgjedhjet - 2002-08-23


Ligji për mediat dhe ai për zgjedhjet, miratuar nga shumica e re parlamentare, kanë shkaktuar një krizë politike në Mal të Zi. Këto ligje i kundërshtuan dje edhe përfaqësuesit e Bashkimit Evropain, të cilët u bënë thirrje partive parlamentare për arritjen e një konsensusi për zgjedhjet e parakohëshme për organin ligjvënës, të parashikuara për më 6 tetor.

XS
SM
MD
LG