Lidhje

Prishtinë: Seminar ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare - 2002-08-24


Drejtori i seminarit, akademik Rexhep Ismaili thotë se seminari ka një rëndësi të veçantë meqënëse në të marrin pjesë një numër i madh studjuesish të shquar të gjuhës, letërsisë dhe kulturës shqiptare. Zoti Ismaili thekson se interesimi për të marrë pjesë në seminar është mjaft i madh dhe në veçanti i të rinjve nga vende të ndryshme, të interesuar për të mësuar e gjuhës shqipe.

XS
SM
MD
LG