Lidhje

Ahrens: Shqipëria në pararojë të reformave në rajon - 2002-08-29


Ambasadori i OSBE-së në Tiranë, Gert Arens, i cili sapo mbylli mandatin e tij, i ka deklaruar dje Këshillit të Përhershëm të OSBE-së se në tre vjetët e fundit Shqipëria ka bërë përparime të dukshme dhe se në shumë drejtime ajo është në pararojë të reformave në rajon. OSBE-ja në Shqipëri ka ndihmuar qeverinë në ndërmarrjen e disa reformave të rëndësishme, por autoritetet shqiptare mendojnë se tani roli dhe shtrirja e kësaj organizate duhen ridimensionuar për t’iu përshtatur zhvillimeve të reja. Nga Tirana raporton korrespondenti ynë, Armand Mero.

XS
SM
MD
LG