Lidhje

Shqipëri: Parlamenti rifillon punimet - 2002-09-02


Në Shqipëri, parlamenti rifillon sot punimet pas ndërprerjes një mujore të verës. Deputetët shqiptarë pritet të angazhohen në diskutimin e një sërë reformash në institucionet qëndrore të vendit, për të cilën kanë rënë dakort forcat kryesore të vendit.

Për herë të parë punimet hapen pa tensione politike, falë marrëveshjes mes pozitës dhe opozitës të arritur para disa muajsh.

Po sot një komision i posaçëm parlamentar do të nisë kontrollin pranë Shërbimit Informativ Shtetëror./kk

XS
SM
MD
LG