Lidhje

Kosovë: Sot mer fund greva dyjavëshe e arsimit - 2002-10-15


Qeveria e Kosovës dhe Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës e Kulturës bënë të ditur se kanë rënë dakord që t’i jipet fund grevës dyjavëshe të arsimtarëve të shkollave fillore dhe të mesme të Kosovës që kërkojnë shtimin e pagave të tyre. Rifillimi i mësimit është bërë i mundur pas akordimit të një rritjeje të pëkohshme të këtyre pagave dhe zotimeve për gjetjen e një zgjidhjeje afatgjate gjatë muajve të ardhshëm.//ze//

XS
SM
MD
LG