Lidhje

Përfaqësuesit e partive politike të shqiptarëve të Kosovës i vlerësuan si të suksesshme zgjedhjet për pushtetin vendor - 2002-10-28


Përfaqësuesit e partive politike të shqiptarëve të Kosovës i kanë vlerësuar si të suksesshme zgjedhjet për pushtetin vendor, ndërsa janë zotuar se do të pranojnë dhe respektojnë rezultatet e tyre. Rezultatet e para zyrtare të publikuara mbrëmë nga misioni i OSBE-së nuk pritet të ndryshojnë shumë pas numërimit të 13 për qind të votave që ende nuk janë përfshirë në rezultatet përfundimtare. //ze//

XS
SM
MD
LG