Lidhje

Shqipëri: fillon funksionimi i qendrës së kujdesit për viktimat e trafikëve - 2003-02-05


Në Shqipëri, filloi të mërkurën funksionimi i qendrës së parë të kujdesit për viktimat e trafikëve.

Ndërtesa ku do është vendosur kjo qendër, kaloi nga Ministria e Rendit, së cilës i përkiste, nën kompentencat e Ministrisë së Punës dhe Çështjeve Sociale.

Detyra e saj është reabilitimi i grave dhe fëmijëve të trafikuar. //az//

XS
SM
MD
LG