Lidhje

Maqedoni: Aksion ndërgjegjësimi për rrezikun nga minat - 2003-04-26


Organizatat ndërkombëtare në Maqedoni kanë filluar një aksion ndërgjegjësimi për rrezikun nga minat dhe paisjet e tjera të pashpërthyera në ish-zonat e krizës. Ndërkohë autoritetet kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me UNDP për mbledhjen e armëve të lehta që gjenden në duart e civilëve.//ic//

XS
SM
MD
LG