Lidhje

2 milionë e 500 mijë fëmijë pa strehë në Rusi - 2004-10-21


Një organizatë ruse e të drejtave thotë se të paktën 2 milionë e 500 mijë fëmijë janë pa strehë në Rusi.

Kreu i grupit të njohur si Fëmijët janë e Ardhmja e Rusisë, u tha dje gazetarëve se më shumë se 30 mijë fëmijë dhe adoleshentë përfshihen çdo vit në listat e të humburve. Ai tha gjithashtu se gjatë pesë viteve të fundit autoritetet ruse kanë zbuluar 190 rrjete trafiku fëmijësh. //bsa//

XS
SM
MD
LG