Lidhje

Montgomeri: Zgjidhja e krizës në veri arrihet mes lidhjeve Kosovë-Serbi


Montgomeri: Zgjidhja e krizës në veri arrihet mes lidhjeve Kosovë-Serbi

Admirali amerikan, Mark Montgomeri, nga komanda e forcave amerikane në Evropë, tha sot në Pejë, se zgjidhja afatgjate për situatën në veriun e Kosovës qëndron në vendosjen e lidhjeve të qëndrueshme ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai i bëri këto komente në kuadër të konferencës rajonale të Ministrive të Mbrojtjes së gjashtë vendeve të rajonit që u mbajt në Pejë, nën organizimin e Ministrisë së Forcës së Sigurisë së Kosovës.

XS
SM
MD
LG