Lidhje

Intervistë me Z. Agron Demushi, kryebashkiak i Bajram Currit

  • Keida Kostreci

Në një intervistë në studiot e Zërit të Amerikës, Kryetari i Bashkisë së Bajram Currit, Agron Demushi, diskutoi për sfidat me të cilat përballet qyteti dhe mundësitë që ofron ai. Një ndër këto sfida është largimi i banorëve drejt zonave që ofrojnë më shumë shanse brenda Shqipërisë, apo jashtë vendit. Por a ka përpjekje për ta bërë tërheqës rikthimin në Bajram Curri? Çfarë investimesh janë të nevojshme dhe cila është strategjia e Bashkisë për të tërhequr këto investime? Zoti Demushi u intervistua nga Keida Kostreci.

XS
SM
MD
LG