Lidhje

Media Arkivi

Shqipëria me 87 raste të reja me HIV / AIDS


Të gjithë rastet e reja janë zbuluar vonë, 6 prej tyre kanë vdekur, dhe ndërgjegjësimi i popullatës ndaj rrezikut vazhdon të jetë shumë i ulët, pohojnë mjekët dhe veprimtarët.

XS
SM
MD
LG