Lidhje

Media Arkivi

Do të tërhiqet fjalori i kontestuar i Malit të Zi


Akademia e Shkencës dhe Arteve e Malit të Zi ka paralajmëruar tërheqjen dhe ndryshimin e disa pjesëve kontestuese të fjalorit që shkaktuan reagime të ashpra në opinionin vendor.

XS
SM
MD
LG