Lidhje

Qeveria shqiptare, e pashqetësuar për nivelin e borxhit


Qeveria shqiptare, e pashqetësuar për nivelin e borxhit

Qeveria shqiptare deklaroi sot se nuk eshte e shqetesuar per nivelin e borxhit publik, dhe se do te vazhdoje investimet publike. Ministri i financave, Ridvan Bode, i tha medias se borxhi ka shenuar nje ulje te lehte dhe deficiti nuk eshte rritur. Banka Boterore shprehu perseri dje shqetesimin per nivelin e larte te borxhit publik shqiptar. Sipas BB dhe FMN, cdo parashikim pwr rritje apo permiresim i ekonomise shqiptare, do te varet nga zhvillimet ne eurozone.

XS
SM
MD
LG