Lidhje

Marrëveshje për dhënien me koncesion të Aeroportit të Prishtinës për 20 vitet e ardhshme


Marrëveshje për dhënien me koncesion të Aeroportit të Prishtinës për 20 vitet e ardhshme

Në Kosovë, autoritetet nënshkruan sot marrëveshjen për dhënien me koncesion të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për 20 vitet e ardhshme. Kjo ngjarje shënon rastin e parë të një marrëveshjeje afatgjatë për investime në infrastrukturë dhe shërbime publike në Kosovë.

XS
SM
MD
LG