Lidhje

Projekte në rajonin e Shën Mërisë për përmirësimin e ujësjellësit të Tiranës


Projekte në rajonin e Shën Mërisë për përmirësimin e ujësjellësit të Tiranës
Ndërmarrja e ujësjellësit të Tiranës sapo ka projektuar rindërtimin e plotë të stacionit të furnizimit pranë burimeve natyrore në zonën e Shën Mërisë, 60 kilometra në lindje të Tiranës. Qendra kryesore e furnizimit të kryeqytetit me ujë të pijshëm është ndërtuar rreth 50 vjet më parë për një Tiranë 4 herë më të vogël nga sa është tani. Ndërmarrja e ujësjellësit po investon aktualisht në të gjithë hartën e furnizimit; qysh nga burimet natyrore, ndërtim deposh të reja dhe shtrirjen e një rrjeti të ri tubacionesh, që duhet të përmbushin nevojat e një kryeqyteti që rritet vazhdimisht.

XS
SM
MD
LG