Lidhje

Shqiptarë të Kosovës blejnë banesa për pushim në plazhin e Durrësit


Shqiptarë të Kosovës blejnë banesa për pushim në plazhin e Durrësit

Turistët nga Kosova i kanë dhënë sivjet plazheve të Durrësit një gjallëri të veçantë. Ky është viti i parë që rruga e re Durrës - Kukës përdoret në kapacitet të plotë dhe tuneli ka përgjysmuar distancat dhe vonesat. Ekspertët e ekonomisë pohojnë se qytetarët nga Kosova po mendojnë të lidhen në periudha afatgjata me plazhet e Shqipërisë, sepse ata janë duke blerë shumë banesa në Durrës, duke lënë mënjanë shtëpitë me qera.

XS
SM
MD
LG