Lidhje

Shqipëri: Forcohen masat kundër trafikut të qenieve njerëzore


Shqipëri: Forcohen masat kundër trafikut të qenieve njerëzore

Forcat e rendit publik në Shqipëri njoftuan se po shtojnë masat kunder trafikimit te qenieve njerëzore për të ulur më tej gjatë ketij viti numrin e viktimave, veçanërisht ato vajza dhe femije. Lufta kunder trafiqeve ne 2009 dhe platforma e bashkepunimit te forcave policore me shoqerine civile ne 2010 u shqyrtuan sot ne nje konference ne Tirane, ku folesit theksuan rendesine qe ka edhe riintegrimi i viktimave ne jeten qytetare, per te shmangur ritrafikimin e tyre.

XS
SM
MD
LG