Lidhje

Panair i bizneseve nga Kosova në Durrës; Paraqiten 35 firma


Aleanca Kosovare e Bisneseve organizoi në qytetin e Durrësit një panair me prodhimet ushqimore të Kosoves. Panairi u vizitua nga mijera qytetare dhe pushues, që paten rastin te marrin informacion mbi zhvillimin e industrise ushqimore ne Kosove dhe per te provuar prodhimet e tyre cilesore.

XS
SM
MD
LG