Lidhje

Shqipëria, një vit pas anëtarësimit në NATO


Shqipëria, një vit pas anëtarësimit në NATO

Analistet e politikane dhane sot vleresime kontradiktore mbi gjendjen politike te Shqiperise nje vit pas antaresimit te plote ne NATO. Opozita socialiste mendon se jeta politike eshte zhytur ne veshtiresi, ndersa te djathtet mendojne se vendi ka plotesuar standarde te reja ne forcimin e institucioneve demokratike. Instituti Shqiptar per Studime Nderkombetare organizoi sot nje konference shkencore me diplomate, ushtarake, studiues dhe politikane, per te shqyrtuar ecurine e Shqiperise ne procesin e integrimit ne institucionet euro-atlantike.

XS
SM
MD
LG