Lidhje

Rasmusen vlerëson angazhimin e Shqipërisë për të shtuar trupat në Afganistan


Rasmusen vlerëson angazhimin e Shqipërisë për të shtuar trupat në Afganistan

Sekretari pergjithshem i NATO-s, Anders Fog Rasmusen, vleresoi sot angazhimin e Shqiperise per te shtuar trupat ne misionin e Afganistanit, dhe punen e saj gjate nje viti si antare e NATO-s. Zoti Rasmusen deklaroi gjate nje vizite ne Tirane, se NATO po punon qe edhe vendet e tjera te Ballkanit te antaresohen ne Aleance, si rruga me e mire per mbeshtetur paqen dhe qendrueshmerine e kesaj pjese te Europes.

XS
SM
MD
LG