Lidhje

Ushtria shqiptare merr 3 anije të reja patrulluese nga SHBA


Ushtria shqiptare merr 3 anije të reja patrulluese nga SHBA

Shtetet e Bashkuara i dhuruan Shqiperise tre anije patrulluese per te rritur kapacitetet teknike sipas standarteve te NATO-s. Diplomate amerikane dhe drejtues te ushtrise shqiptare deklaruan ne ceremonine e rastit se anijet do te ndihmojne mjaft ne luften kunder terrorizmit, si dhe kunder trafikimit te armeve, drogës dhe qenieve njerezore.

XS
SM
MD
LG