Lidhje

Opozita socialiste ne Shqipëri kundërshton menyren e miratimit të komisionit hetimor parlamentar


Opozita socialiste ne Shqipëri kundërshton menyren e miratimit të komisionit hetimor parlamentar

Opozita socialiste kundershtoi ne Tirane menyren se si u miratua komisioni hetimor parlamentar nga shumica e djathte ne seancen e kaluar. Grupi parlamentar i Partise Socialiste tha sot se komisioni eshte ligjerisht i paqene dhe se ai nuk u ngrit me mirekuptim por me forcen e kartonave te shumices.

XS
SM
MD
LG