Lidhje

Takim i nivelit të lartë ballkanik në Kosovë


Takim i nivelit të lartë ballkanik në Kosovë

Në fshatin Prevallë, një vend pushimi afër Prizrenit sot po mbahet takimi i presidentëve të katër vendeve të Ballkanit. Mikpritësi i takimit, presidenti I Kosovës Fatmir Sejdiu si dhe presidenti i Malit të Zi, Filip Vujanovic, ai i Maqedonisë Gjorgje Ivanov dhe presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi, thanë se takimi është pjesë e përpjekjeve për hapjen e mundësive për përmirësimin e marrëdhënieve dhe shtimin e bashkëpunimit ndërmjet katër vendeve fqinje.

XS
SM
MD
LG