Lidhje

Vazhdon greva e urisë së minatorëve në Bulqizë


Vazhdon greva e urisë së minatorëve në Bulqizë

Minatorët e Bulqizës vazhduan edhe sot grevën e tyre të urisë në ditën e 22-të. Nuk ka ende asnjë mirëkuptim me kompaninë dhe asnjë ndërhyrje të qeverisë. Ata u bëjnë thirrje shoqërisë civile dhe diplomatëve perëndimore që të ndërhyjnë për të ndihmuar.

XS
SM
MD
LG