Lidhje

Shqipëri: Analistët mbi akuzat e ndërsjella të forcave politike për korrupsion


Shqipëri: Analistët mbi akuzat e ndërsjella të forcave politike për korrupsion

Forcat kryesore politike ne Shqiperi jane angazhuar prej disa javesh ne nje fushate te dendur mediatike, duke akuzuar politikane te ndryshem te njera-tjetres per korrupsion. Perfaqesues partiake dalin shpesh ne konferenca dhe shfaqin dokumenta, ku sipas tyre provohet korrupsioni i ministrave te koalicionit, apo bashkiakeve socialiste te opozites. Analistët japin vlerësimin e tyre për këtë problem:

XS
SM
MD
LG