Lidhje

Në Shqipëri hapen shkollat; 42 mijë fëmijë shkuan në klasë të parë


Në Shqipëri hapen shkollat; 42 mijë fëmijë shkuan në klasë të parë
Sot në Shqipëri ishte dita e parë e shkollës për 42 mijë fëmijë që shkuan në klasën e parë. Sistemi arsimor i vendit po kryen reforma strukturore dhe përmirësime të kushteve në shkolla. Këtë vit janë ndërtuar 50 shkolla të reja dhe janë rindërtuar disa dhjetra të tjera. Këtë vit është investuar në 350 laboratorë të rinj për fizikën, kiminë dhe informatikën.

XS
SM
MD
LG