Lidhje

Intervistë me Zonjën Donika Mici, administratore e kompanisë Donianna

  • Ilir Ikonomi

Intervistë me Zonjën Donika Mici, administratore e kompanisë Donianna

Në Uashington përfundoi takimi i nivelit të lartë të sipërmarrësve nga vendet me shumicë popullate myslimane, ku u paraqitën një sërë nismash për të fuqizuar marrëdhëniet ekonomike të Amerikës me këto vende. Në takim ishte edhe biznesmenia nga Shqipëria Donika Mici, administratore e kompanisë Donianna, një prodhuese e madhe këpucësh që ekziston prej më shumë se 10 vjetësh dhe punëson qindra njerëz. Zëri i Amerikës i mori Zonjës Mici një intervistë ku u diskutuan edhe problemet me të cilat përballen bizneset sot në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG