Lidhje

Mbyllet Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Durrës


Mbyllet Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Durrës

Në Durrës u mbyll festivali ndërkombëtar i filmit. Në konkurimin për Gladiatorin e Artë morën pjesë 17 filma dhe një numër i madh kineastësh dhe regjisorësh nga Evropa dhe Ballkani. Festivali tërhoqi vëmendje të konsiderueshme nga publiku shqiptar.

XS
SM
MD
LG