Lidhje

Dita Ndërkombëtare e Tokës në Shqipëri


Dita Ndërkombëtare e Tokës në Shqipëri

Në Shqipëri, specialistët e çështjeve të mjedisit pohuan sot në Ditën Ndërkombëtare të Tokës se situata e mjedisore është shumë e rëndë. Ata thonë se mijëra metra kub dhera gerryen nga rreshjet, ndërsa njerëzit po presin pyjet masivisht, dhe qeveria nga ana e saj nuk zbaton ligjet qe kane te bejne me kete çështje.

XS
SM
MD
LG