Lidhje

Kryetari i Parlamentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, në Tiranë


Kryetari i Parlamentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, në Tiranë

Kryetari i Parlamentit të Kosovës, Jaukp Krasniqi, tha në Tiranë se Kosova dhe Shqipëria po ndjekin platforma dhe vizione bashkëkohore në rrugën për t'u integruar në familjen europiane. Zoti Krasniqi tha se Kosova është duke ndjekur shembujt më të mirë të vendeve demokratike në forcimin e insitucuoneve të veta.

XS
SM
MD
LG