Lidhje

Marrëdhëniet tregtare Kosovë - Maqedoni

  • Isak Ramadani

Marrëdhëniet tregtare Kosovë - Maqedoni

Përfaqësues të bizneseve nga Kosova dhe Maqedonia u takuan sot në Shkup në një forum të organizuar nga Agjensia për Investime e Kosovës për të nxitur investimet e dyanshme në këto dy vende fqinje. Maqedonia, me një treg të njejtë sa Kosova, vazhdon të eksportojë mallra në Kosovë disa herë më shumë se sa importet nga Kosova.

XS
SM
MD
LG