Lidhje

Shqipëri: Nis procesi i administrimit nga KQZ i kutive të zgjedhjeve të qershorit 2009


Shqipëri: Nis procesi i administrimit nga KQZ i kutive të zgjedhjeve të qershorit 2009

Në Shqipëri nisi sot procesi i administrimit nga ana e Komisionit Qendror te Zgjedhjeve të kutive të zgjedhjeve të qershorit 2009 në bazë të të cilit një pjesë e materialeve do t’i shkojnë arkivit të shtetit ndërsa fletët e votimit do të digjen. Ndërsa në mesditë Komisioni u përfshi në debate të forta për procedurat e ndjekura dhe për mënyrën e trajtimit të listave të votuesve.

XS
SM
MD
LG