Lidhje

Lëvizja Socialiste për Integrim fton Partinë Socialiste për bashkëpunim


Lëvizja Socialiste për Integrim fton Partinë Socialiste për bashkëpunim

Në Tiranë, Lëvizja Socialiste për Integrim ftoi Partinë Socialiste që të japë ndihmesën e saj në përpjekjet e Shqipërisë për t'u integruar në Bashkimin Europian. Kryetari i LSI, Ilir Meta, tha se Partia Socialiste po ndjek vetëm rrugën e bojkotit dhe mosbashkëpunimit, duke harruar se kështu dëmton interesat e qytetarëve.

XS
SM
MD
LG