Lidhje

Nderohet Ismail Malosmani, botuesi i famshëm shqiptar


Nderohet Ismail Malosmani, botuesi i famshëm shqiptar

Botuesi i njohur shqiptar, Ismail Malosmani, u nderua sot në Tiranë, në Ditën Botërore të Librit. Biblioteka Kombëtare vlerësoi botuesin e famshëm të viteve 40 për cilësinë e lartë të botimeve, dhe ndihmesën e tij për kulturën dhe gjuhën shqipe.

XS
SM
MD
LG