Lidhje

Shqipëri: Presidenti Topi dekoron katër klerikë


Shqipëri: Presidenti Topi dekoron katër klerikë

Presidenti i Shqiperise, Bamir Topi dekoroi sot me urdherin GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEJ kater drejtues te larte te bashkesive fetare per punen e tyre ne perhapjen e besimit fetar, ringritjen e objekteve te kultit dhe harmonine nderfetare midis qytetareve. Presidenti Topi tha se urdhri i larte "Skenderbeu" eshte simbol i bashkimit te shqiptareve, dhe se kleriket kane sakrifikuar mjaft paqen dhe bashkejetesen midis tyre.

XS
SM
MD
LG